Remco Evenepoel beleeft dubbele baaldag

0
Remco Evenepoel beleeft dubbele baaldag
Foto: Photo News

Het BK Tijdrijden moeten missen is een zware dobber voor wielrenner Remco Evenepoel, maar er is nog een reden voor de renner om vandaag triest te zijn: zijn vader Patrick is namelijk jarig. De man die altijd aan zijn zijde staat op belangrijke momenten en zoonlief Remco probeert er ook altijd voor zijn vader te zijn als die iets te vieren heeft of een moeilijk moment heeft.

Vandaag kan dat echter niet. Papa Evenepoel is jarig en die verjaardag moet Remco helaas missen. Door de coronamaatregelen is het bezoek ook in het AZ van Herentals beperkt. Voor Remco is de 52ste verjaardag van papa Evenepoel er dan ook één in mineur.

“Elkaar vandaag niet kunnen knuffelen en een stuk taart eten, dat ligt moeilijk”, schrijft Remco donderdagavond vanop zijn bed in het ziekenhuis van Herentals. “Gelukkige verjaardag, papa. Het is een moeilijke dag voor onze familie, want vandaag zou een geweldige dag geweest zijn. Ik ging mezelf volledig leeg rijden om die trui en bloemen te pakken. Maar nu zien we elkaar niet op jouw dag en dat is heel zwaar”, schrijft Evenepoel op Instagram.

“We zullen elkaar niet zien en een lekker stuk taart eten voor jouw verjaardag. Die taart kan later ook nog gegeten worden, dan vieren met meteen ook wel mijn thuiskomst”, lacht Remco op Instagram. “Beloof me gewoon om positief te blijven, want er komen betere tijden aan!”, besluit Remco op Instagram.

Hoe dan ook: gelukkige verjaardag, Patrick Evenepoel. En voor Remco: alles komt goed!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven