Daarom ziet u Erik Van Looy nooit op VTM

0
Daarom ziet u Erik Van Looy nooit op VTM
Foto: Play4

Binnenkort start Erik Van Looy met de opnames van seizoen 18 van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Een aantal namen van de deelnemende Bekende Vlamingen is ondertussen bekend.

Voorlopig is er in dat lijstje niet één naam van VTM terug te vinden. Het botert namelijk niet goed tussen VTM en VIER. Liefst van al houden ze bij VTM hun gezichten op hun eigen scherm en dat hebben ze ook bij ‘Gert Late Night’ ondervonden. Herinnert u zich de rel rond de bomma uit ‘Familie’ nog? Wel, zo gaat het er bij andere programma’s ook aan toe.

Tijdens ‘Het Rad’ zag u nog niet één VTM-gezicht en dat was vorig jaar bij ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ ook het geval. Tot grote ergernis van Erik Van Looy. De presentator doet dan ook maar het omgekeerde: hij gaat niet naar VTM als ze hem voor een programma vragen. Kan je hem ongelijk geven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven