Niels Destadbader van ’t stroate: “Nu is ze ook mijn lief”

0
Niels Destadbader van ’t stroate: “Nu is ze ook mijn lief”
Foto: Photo News

De droom van vele jonge fans krijgt een deuk van jewelste: de meest begeerlijke vrijgezel van het land is al een tijdje geen vrijgezel meer. Volgens Het Laatste Nieuws is Niels Destadsbader verliefd en dat bevestigt hij in een kort gesprek.

Geen Radio 2 Zomerhit voor Niels Destadsbader, maar hij schoot een tijdje geleden de hoofdvogel: hij heeft een vriendin en dat mag iedereen weten. Verwacht je echter niet aan een foto van Niels met zijn vriendin Julie. Ja, het is een Julie en hij kent haar eigenlijk al vele jaren. Hoelang de twee in het grootste geheim al een relatie hebben, is niet duidelijk.

Julie had de eer om in de periode dat haar huidige lief voor Ketnet werkte, hem van een laagje poeder te voorzien. Julie werkt als MUA (make-upartieste) voor de openbare omroep. Hij zag haar dus vaak. “Sindsdien zijn we heel goede vrienden en nu is ze ook mijn lief”, vertelt Niels in Het Laatste Nieuws.  Maar daar blijft het bij. Verder schermt Niels zijn Julie van de wereld af en ook op de sociale media is weinig tot niets van haar terug te vinden. Privé is privé, zo gaat dat bij Julie en Niels.

Hoe dan ook: Niels zal zijn 32ste verjaardag woensdag niet alleen moeten vieren, benieuwd welk cadeautje Julie voor hem in petto heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven