K3 in de voetsporen van Angelina Jolie

0
K3 in de voetsporen van Angelina Jolie
Foto: Studio 100

Aan superlatieven geen gebrek tijdens de persbabbel van K3 bij het setbezoek aan de filmopnames van ‘Dans van de Farao’, de K3-film die vanaf 16 december in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Er vonden onder andere al opnames plaats in de grotten van Kanne-Riemst en die waren best wel speciaal, vertelt K3 in Gazet Van Antwerpen. “Zo cool! Het waren scènes met aardbevingen, en overal lava en zand. Het leek wel of we in de voetsporen van Angelina Jolie als Lara Croft traden”, zeggen ze lachend. “Er was een stuntteam om ons te begeleiden, maar we hebben alle stunts zelf gedaan”, zegt Klaasje. “Met een bang hartje weliswaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven