Kirsten Janssens: “ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb”

0
Kirsten Janssens: “ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb”
Foto: VIER

Kirsten Janssens beleefde een moeilijke start van 2020. In het voorjaar ging niet alleen haar bedrijf failliet door de coronacrisis, maar ze werd ook een tweede keer opgenomen in de psychiatrie. “Het was de hel. Anders kan ik het niet verwoorden,” vertelt de winnares van Big Brother en ex van Jan Kriekels in Dag Allemaal.

Toen haar kledingshop failliet ging door de coronacrisis belandde Kirsten Janssens in een diepe put: “geen inkomen, veel uitgaven,” aldus Kirsten. “Toch heb ik niet het gevoel dat ik gefaald heb in het leven, ik heb tenminste geprobéérd. Als je risico’s durft te nemen en out of the box denkt, loop je wel eens met je hoofd tegen de muur,” klinkt het nuchter bij Kirsten Janssens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven