Inge Moerenhout: “ik heb nog mijn eigen borsten en billen”

0
Inge Moerenhout: “ik heb nog mijn eigen borsten en billen”
Foto: Isopix

Inge Moerenhout maakt zich soms zorgen als ze ziet hoeveel jonge meisjes al aan hun lichaam laten sleutelen. Zelf in ze relatief laat met gestart met ‘de natuur een handje te helpen’.

“Op mijn 35 had ik een diepe denkrimpel waardoor het leek of ik continu boos keek. Daar heeft een spuitje geholpen,” onthult de nu 53-jarige Inge Moerenhout in Dag Allemaal. “Zware ingrepen heb ik nooit laten doen,” klinkt het bij de voormalige presentatrice en zangeres van Opium.

En Inge Moerenhout maakt zich soms wel eens zorgen over de rol van plastische chirurgie in onze maatschappij: “Ik heb nog mijn eigen borsten en billen. Als je ziet wat veel jonge meisjes van 25 nu al laten doen… Ik veroordeel dat niet, maar wat gaan die doen als ze dertig jaar ouder zijn?” vraagt Inge Moerenhout zich openlijk af in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven