Kim Van Oncen over onhoudbare periode: “We bijten op onze tanden”

0
Kim Van Oncen over onhoudbare periode: “We bijten op onze tanden”
Foto: Photo News

Voor Kim Van Oncen en haar man Niels bestaat hun bubbel uit hun ouders en niet meer dan dat. Een bewuste en verstandige keuze. In Gazet Van Antwerpen vertelt de actrice uit ‘Dertigers’ dat zij zelfs met haar ouders amper contact heeft. Het was voor Kim en Niels dan ook geen onmogelijke opgave om te bepalen wie er wel en wie er niet in hun bubbel mocht.

“Die bubbel samenstellen is voor ons eerder een evidente beslissing die natuurlijk tot stand is gekomen. We hebben heel veel leuke vrienden, dus daar een keuze in maken lijkt me erg moeilijk. We bijten dus nog even op onze tanden en facetimen veel met hen”, reageert Kim Van Oncen in Gazet Van Antwerpen.

Als onderneemster en uitbaatster van een supermarkt komt Kim in contact met klanten en met haar personeel. Afstand bewaren is voor haar geen struikelpunt. “Om eerlijk te zijn ben ik niet meteen zo fysiek aangelegd, ik heb altijd al een beetje personal space nodig gehad. Verder vind ik het een kleine moeite om solidair te zijn zodat we er allemaal samen hopelijk zo snel mogelijk vanaf zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven