Familie-acteur Vincent Banic huivert bij nieuwe lockdown

0
Familie-acteur Vincent Banic huivert bij nieuwe lockdown
Foto: VTM

Met gemiddeld meer dan 500 nieuwe besmettingen per dag, ziet de toekomst er niet echt rooskleurig uit. Meer besmettingen doet de kans verhogen dat er binnenkort nog meer mensen in het ziekenhuis zullen liggen en er opnieuw meer mensen zullen overlijden. Eén van de mogelijke oplossing om de cijfers op lange termijn weer naar beneden te krijgen is een tweede lockdown. Maar ‘Familie’-acteur Vincent Banic huivert bij die gedachte.

Zelf is Vincent nog altijd druk in de weer: overdag op de set van ‘Familie’, ’s avonds doet hij de service in zijn restaurant Zagreb in Antwerpen. “Wij zijn blij dat we weer kunnen werken, al is het voor een kleiner publiek. Normaal kunnen we 50 mensen ontvangen, nu zijn dat er 28. Bij goed weer kunnen er wel nog een twintigtal bij op ons terras’, vertelde Vincent Banic in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven