Katja Retsin en Jan Schepens onthullen huwelijkscrisis: “de echtscheidingspapieren lagen klaar”

0
Katja Retsin en Jan Schepens onthullen huwelijkscrisis: “de echtscheidingspapieren lagen klaar”
Foto: Isopix

Katja Retsin en Jan Schepens zijn ondertussen twintig jaar getrouwd, maar het koppel onthult in Story dat de echtscheidingspapieren klaarlagen in 2004. Toen ging het koppel negen maanden uit elkaar…

“Op dat moment wilde ik graag kinderen en Katja niet. Dat bleek een dealbreker te zijn. in die mate dat de echtscheidingspapieren al klaar lagen,” onthult Jan Schepens in Story.

Katja Retsin voegt eraan toe dat kinderen op dat moment niet pasten in haar carrièreplan: “Ik was net overgestapt van TMF naar de VRT, mijn carrière ging keihard en ik had geen zin om een stap terug te zetten,” aldus de presentatrice.

Maar uiteindelijk kwam Katja toch tot het beseft dat ze echt wel graag kinderen wilde en dat Jan de vader moest zijn. “Niemand anders.”

Het koppel geeft toe dat die breuk geen aangename periode was. “Ik voelde me echt niet goed. Ik was zo verloren zonder Katja,” onthult Jan Schepens.

“Ik heb me toen heel kwetsbaar opgesteld en toegegeven dat ik verkeerd was,” vertelt Katja. “De dingen waarover we in de clinch lagen, hebben we toen achter ons gelaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven