Regi tegen André Hazes: “Wat mis ik jouw hete straal”

0
Regi tegen André Hazes: “Wat mis ik jouw hete straal”
Foto: Photo News

Voor Regi Penxten was het vrijdagavond een zalige avond. Mooi weer, een leuke locatie én voor het eerst in ruim 5 maanden nog eens een optreden met zijn live-band. De avond van Regi kon niet meer stuk, hier had hij lange tijd naar uitgekeken. “BEST FEELING EVER!”, schreef Regi vanop de Q-Hotspot in Oostende. “De eerste keer live met de band, zo trots op al mijn getalenteerde schatten”, ging de producer verder.

Eén van de reacties kwam van André Hazes: “Golden shower gevoel”, reageerde de Nederlandse zanger. Daarop reageerde Regi op zijn beurt met een zin waarbij onze verbeelding op hol slaat: “Wat mis ik jouw hete straal!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven