Kathleen over periode bij K3: “ik ben nu gelukkiger”

0
Kathleen over periode bij K3: “ik ben nu gelukkiger”
Foto: VTM

Kathleen Aerts blikt nog steeds met een positief gevoel terug op haar periode als de originele blonde van K3. “Ik vond de K3-periode heel leuk, maar misschien ben ik nu wel gelukkiger,” onthult Kathleen in Dag Allemaal.

De nu 42-jarige Kathleen Aerts leidt nu een reisbureau in Zuid-Afrika met haar echtgenoot. “Het voelt alsof ik al verschillende boeiende levens heb geleid,” aldus Kathleen.

Dat Kathleen zich nu gelukkiger dan ooit voelt heeft ongetwijfeld te maken met Zuid-Afrika. Al speelt ook het ouder worden daarin een rol, geeft Kathleen toe. “Als je jong bent, zit je vol onzekerheden, over je uiterlijk, over je liefdesleven… Maar nu kan ik beter relativeren, ik heb mijn balans gevonden,” onthult een gelukkige Kathleen Aerts in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven