Kirsten Janssens openhartig over verslaving: “ik greep naar alcohol toen het slecht ging”

0
Kirsten Janssens openhartig over verslaving: “ik greep naar alcohol toen het slecht ging”
Foto: VIER

Kirsten Janssens blikt in Story terug op haar alcoholverslaving. “Drugs zijn eigenlijk nooit echt een issue geweest, ik greep vooral naar alcohol toen het slecht ging,” klinkt het eerlijk bij de voormalige Big Brother-winnares en ex van Jan Kriekels.

Maar ondanks de moeilijke periode van de lockdown heeft Kirsten de fles afgezworen dankzij een opname in de psychiatrie. Over het drinken van alcohol heeft ze nu een duidelijke mening: “Dat doe ik nu niet meer, omdat ik weet dat het niets oplost en omdat ik dat niet kan maken ten opzichte van de kinderen. Na mijn verblijf in de psychiatrie heb ik alle flessen uitgegoten in de gootsteen. Het is genoeg geweest,” klinkt het resoluut bij Kirsten die toegeeft dat ze zich veel beter voelt dan een half jaar geleden.

“Nu voel ik me fit en denk ik helder. Ik leef op water, fruitsap en gemberthee en geniet des te meer van de kleine dingen. Een van de kinderen die lacht, of een lief berichtje van mijn dochtertje van elf,” klinkt het positief bij Kirsten Janssens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven