Delphine Boël: ‘Ik stond tussen terroristen’

0
Delphine Boël: ‘Ik stond tussen terroristen’
Foto: Photo News

Vanaf vandaag tot en met 13 september kan je in Gallery Guy Pieters in Knokke-Heist naar een nieuwe expositie van Delphine Boël. De  buitenechtelijke dochter van koning Albert was vrijdag al aanwezig en stond ook de pers te woord.

Enkele maanden geleden won Delphine Boël na een lange juridische strijd de rechtszaak tegen haar vader. Tijdens een interview met ‘Terzake’ vertelde Boël dat zij lange tijd op een internationale zwarte lijst stond, tussen terroristen en misdadigers.
Voor het eerst sinds de uitspraak van de rechtbank gaf Delphine Boël een interview. Niet alleen zij stond op de zwarte lijst, ook haar kinderen kregen het zwaar te verduren. “Mijn kinderen zijn half Amerikaans. Zij konden door die lijst later geen geld lenen, geen appartement of auto kopen. Ik kon zelfs geen spaarboekje openen voor mijn 11-jarige zoon…”, lezen we op vrtnws.be .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven