Julie Vermeire: “ik ben nooit meer echt op mijn gemak”

0
Julie Vermeire: “ik ben nooit meer echt op mijn gemak”
Foto: VIER

Julie Vermeire is ondertussen een echte BV geworden die naam voor zichzelf heeft gemaakt. Niet langer staat ze enkel bekend als ‘de dochter van’, want met bijna 180.000 volgers op Instagram en meer dan 220.000 volgers op TikTok is Julie Vermeire een echte influencer geworden. En Julie beseft dat daarbij ook een bepaalde voorbeeldfunctie hoort…

“De keerzijde van de medaille is dat ik nooit meer echt op mijn gemak ben als ik ergens naartoe ga. Ik moet oppassen, maar dat weet iedereen die in de tv-wereld zit. Wat dat betreft heb ik nooit iets anders gekend,” klinkt het nuchter bij de 22-jarige dochter van Jacques Vermeire en Eva Pauwels in Dag Allemaal.

“Er zijn altijd al mensen geweest die mij herkenden. Nu is dat alleen nog feller geworden. Maar het voelt niet alsof ik constant op eieren aan het lopen ben. Mensen spreken mij ook aan. Als dat op een vriendelijke manier gebeurt, heb ik daar niks op tegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven