Christoff valt op mannen, maar voor deze vrouw smelt hij!

0
Christoff valt op mannen, maar voor deze vrouw smelt hij!
Foto: Photo News

Voor Christoff is zijn familie superbelangrijk, dat weet iedereen. Zeg niets negatiefs over iemand van zijn familie, of je hebt boel met de zanger. Dat Christoff op mannen valt, dat weet ondertussen iedereen en toch is er één vrouw waar hij voor smelt. En niet alleen in tijden dat de thermometer 25° of meer aanduidt.

“De dochter van mijn zus Lindsay is mijn petekind. Ik heb samen met haar mijn verjaardag gevierd. Als ze dan voor mij ‘Happy Birthday’ zingt, dan smelt ik. Ik ben ‘Pepe Tof’ en speel heel veel met haar. Ze ‘kookt’ heel graag en dan gaat ze voor mij ‘eitjes bakken'”, lacht Christoff tijdens een interview op Radio 2.

Tijdens zijn vakanties in Marbella zit Christoff dan ook vaak op een terrasje. “Overdag is het veel te warm, dus dan blijven we sowieso binnen. We gaan pas buiten zitten bij valavond. Voor de rest genieten we vooral veel van elkaar!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven