Regi krijgt steun van bekende presentatrice: “Als je hem nu niet wint dan weet ik het ook niet meer hoor!”

0
Regi krijgt steun van bekende presentatrice: “Als je hem nu niet wint dan weet ik het ook niet meer hoor!”
Foto: DPG Media

Op zondag 16 augustus kennen we de winnaar van Radio 2 Zomerhit. De kans is niet onbestaande dat Regi Penxten met de award aan de haal gaat. Op Instagram krijgt de producer alvast de steun van bekende mensen zoals Vincent Fierens. Die schreef op Instagram “Kan. Niet. Anders”. En zo denken wel meer mensen. Eén van hen is Caren Meynen, de Radio 2-presentatrice gunt het hem enorm. “Als je hem nu niet wint dan weet ik het ook niet meer hoor! 🙌🏻 Is je zo hard gegund na al die TMF awards x.”, schrijft Caren op Instagram.

Ja, waar is de tijd dat Caren Meynen bij TMF presenteerde en Regi daar regelmatig over de vloer kwam?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven