Mike uit Blind Getrouwd is papa, dit is de eerste foto van de baby

0
Mike uit Blind Getrouwd is papa, dit is de eerste foto van de baby
Foto: VTM

Donderdag is Mike Van Ryssel papa geworden van een eerste kindje. Mama Hannah is donderdag bevallen van een zoontje Louen. Dat nieuws deelde papa Mike vrijdag op Instagram. En hij liet zijn volgers meteen mee genieten van een foto van de kleine Van Ryssel.

“Hier ben ik dan … Louen Van Ryssel 💛. Op 06.08.20 om 9u58 heb ik mama haar buik verlaten . Gemeten en gewogen op 50cm en 3,040kg”, schreef Mike op Instagram.Twee jaar geleden was Mike samen met Marjolein te zien in ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Maar al snel bleek hun huwelijk geen goede match te zijn. De twee gingen uit elkaar en Mike vond de liefde bij de 15 jaar jongere Hanna Van den Meersschout.
Sinds donderdag is hun gezin dus iets groter geworden. Proficiat aan de ouders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven