Op deze wel heel ongewone manier leerde Laura Tesoro haar vriend kennen

0
Op deze wel heel ongewone manier leerde Laura Tesoro haar vriend kennen
Foto: VTM

Laura Tesoro is al twee jaar samen met haar vriend Jordan. Maar hoe heeft het koppel elkaar leren kennen? “Ik was naar de voetbal gaan kijken en Jordan was daar barman”, vertelde Laura aan Eric Goens in ‘De Zomer Van’.

“Iedereen ging die avond bier halen, maar ik wilde één deftige cocktail en nadien water, want ik moest de volgende dag werken. Ik ging in mijn eentje naar de bar en daar zag ik dan voor het eerst Jordan. Ik vond dat een mega knappe barman. (lacht) Toen het aan mij was vroeg ik een Hugo, maar hij verstond de hele tijd ‘Duvel’. Ik lag plat van het lachen. En dan kwam hij toch terug met een Duvel. Ik ben daar uiteindelijk de hele tijd Hugo’s blijven drinken. Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd, maar het was het waard. Als ik nooit een Hugo was gaan bestellen, dan had ik de man van mijn leven nooit ontmoet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven