Twee eerste speeldagen van de Pro League in Kinepolis

0
Twee eerste speeldagen van de Pro League in Kinepolis
Copyright: Photo News

Voor voetbalfanaten start het nieuwe voetbalseizoen in mineur want je favoriete club aanmoedigen in het stadion is momenteel nog niet mogelijk. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports slaan daarom de handen in elkaar om the next best thing aan te bieden.

Ontdek de eerste twee speeldagen van de Pro League live op het grote scherm en kom je favoriete ploeg aanmoedigen in de bioscoop. Of je nu blauw-zwart, paars-wit of een échte Buffalo bent, iedereen is welkom!

Vanaf zaterdag 8 augustus zijn Belgische voetballiefhebbers welkom om hun favoriete ploeg naar de overwinning te stuwen in de bioscoop. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports bieden voetbalfans een unieke kans om de eerste twee speeldagen van de competitie live op het grote scherm te volgen. Alle matchen vinden momenteel achter gesloten deuren plaats. Je lievelingsploeg aan het werk zien in de bioscoop biedt daarom een uitgelezen kans om samen met fans, in de meest veilige omstandigheden, dichter bij voetbal te zijn.

Voetbalfanaten krijgen zo de opportuniteit om hun ploeg aan te moedigen in alle veiligheid, conform aan de meest recente Corona-maatregelen. Zoals bij ieder bioscoopbezoek is er een maximum capaciteit qua aantal bezoekers, is een mondmasker verplicht en moet je bij het binnenkomen steeds je handen ontsmetten.
Een ticket kost 9 euro en kan je kopenop kinepolis.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven