Dit doet Sam Gooris minder: “Daar is een reden voor”

0
Dit doet Sam Gooris minder: “Daar is een reden voor”
Foto: Photo News

De cafés in Brasschaat en omgeving moeten sinds kort al om 23 uur dicht, er is bovendien een avondklok zoals in de rest van de provincie Antwerpen. Veel op café gaan met zijn maten, dat zit er voor Sam Gooris even niet in.

Het is ook voor hem aanpassen, maar niets is onmogelijk voor de zanger. “Ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen aan dit ‘nieuwe normaal’. Als dat wil zeggen dat ik dan vroeger op café moet en minder lang kan blijven zitten, dan doe ik dat”, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

Klagen en zagen is geen optie volgens Sam Gooris. Hij bekijkt alles wat er in de wereld aan het gebeuren is op een nuchtere manier. “Er is een reden waarom die regel er is. Ik vind het wel erg voor de horeca in onze provincie. Zij hebben het heel moeilijk gehad, en nu worden ze alweer geconfronteerd met beperkingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven