Gewezen burgemeester Ilse Uyttersprot vermoord in Aalst

0
Gewezen burgemeester Ilse  Uyttersprot vermoord in Aalst
Foto: Photo News

In Aalst is dinsdagochtend het lijk van Ilse Uyttersprot teruggevonden, schepen en oud-burgemeester van de carnavalstad. Ilse Uyttersprot zou vermoord zijn. Het is burgemeester Christoph D’Haese die het nieuws heeft bekendgemaakt. In het radionieuws op de VRT bevestigt Christophe D’Haese dat Uyttersprot op een gewelddadige manier om het leven werd gebracht. “Meer details kan ik voorlopig niet geven”, klinkt het verder.

De 53-jarige Ilse Uyttersprot kwam in 2011 onder vuur te liggen toen er beelden opdoken waarop te zien was hoe zij de liefde in het openbaar bedreef. Dat zorgde er destijds voor heel wat heisa in de stad. Ook dit jaar nog viel de naam van Uyttersprot bij nieuws over het lekken van informatie naar de pers toe.

Ilse Uyttersprot had twee kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven