Halfjaar na dood Philip Cracco is Aisha samen met ex van Tanja Dexters

0
Halfjaar na dood Philip Cracco is Aisha samen met ex van Tanja Dexters
Foto: Photo News

Verliefd worden, dat kan je niet tegenhouden. Daar weet Aisha Van Zele sinds kort alles over. Amper zes maanden na de dood van haar man is zij verliefd geworden op de ex-man van Tanja Dexters. De feiten gebeurden een kleine maand geleden. Aisha had samen met een vriendin afgesproken. “Het toeval wil dat zij de schoonzus van Miguel is en dat hij die avond ook langs dat terrasje passeerde. Er was een serieuze vonk”, reageert Aisha voor het eerst in Gazet Van Antwerpen. 

Amper zeven maanden geleden verloor Aisha haar man Philip Cracco. “Misschien vinden sommigen het te snel om aan iets nieuws te beginnen. Natuurlijk werkt de pers dat ook een beetje in de hand”, vertelt Aisha in Gazet Van Antwerpen. “Daarom had ik onze relatie liever nog even stilgehouden. Maar eens de geruchtenmolen begint te draaien, is er geen houden meer aan.”

Dat Aisha nu al verliefd is, betekent niet dat zij Philip al vergeten is, integendeel zelfs. “Philips kinderen zijn op de hoogte, net als de rest van de familie. Ze zijn blij voor mij. Omdat ze weten dat Philip voor eeuwig en drie dagen in mijn hart zit”, besluit Aisha in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven