Dit begrijpt Els de Schepper niet: “daar word ik dus razend van”

0
Dit begrijpt Els de Schepper niet: “daar word ik dus razend van”
Foto: Showbizzsite.be

Voor Els de Schepper zijn het trieste tijden. Zopas verloor zij een geliefde oom in deze coronatijden. Geen prettig nieuws dat nog eens bovenop die hele resem coronamaatregelen komt. Dat Els de Schepper momenteel niet kan optreden, dan betreurt zij ten zeerste.

“Laat het duidelijk zijn: ik vind het goed dat er maatregelen genomen worden om het coronavirus in te dijken. Maar tegelijkertijd heb ik het heel moeilijk met de manier waarop dat gebeurd, omdat het zo willekeurig aanvoelt”, reageert zij in Het Laatste Nieuws. “Ik begrijp niet dat je met z’n allen in een vliegtuig mag gaan zitten, maar dat een coronaproof voorstelling bijwonen een probleem is. Ik heb me daar de voorbije dagen al ontzettend kwaad in gemaakt”, gaat zij verder.

“Het is toch niet eerlijk dat bijvoorbeeld restaurants en cafés wel mogen open zijn, maar dat er tegelijkertijd wordt afgeraden om ze te bezoeken? Dat zorgt ervoor dat het hier belachelijk rustig is”, reageert Els de Schepper in de krant.

Els mag eigenlijk wél optreden, alleen is dat voor haar verre van rendabel. Meer zelfs, het zou haar mogelijk zelfs een pak geld kosten. “Ik mag zelf voorstellingen spelen voor honderd mensen, maar ik moet een veel grotere zaal huren. Hierdoor kom ik niet uit de kosten. Weet je wat het is? Mensen worden door de overheid in de steek gelaten. Daar word ik dus razend van, van die hypocrisie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven