WTF: hier gaan fans van Gert Late Night niet blij mee zijn

0
WTF: hier gaan fans van Gert Late Night niet blij mee zijn
Foto: VIER

Gazet Van Antwerpen schrijft maandag dat ‘Gert Late Night’, het programma van Gert Verhulst en James Cooke, eind augustus naar Blankenberge verhuist. VIER heeft niet alleen ‘De Mol’ in Blankenberge, ook ‘Gert Late Night’ zal van daaruit uitgezonden worden.
Al eind augustus (wij veronderstellen op maandag 31 augustus) zal het programma van aan de jachthaven van Blankenberge worden uitgezonden.

Tot daar het goede nieuws, want volgens de krant zullen de opnames van het programma maat twee weken duren. En dat zou dus betekenen dat ‘Gert Late Night’ maar twee weken op antenne gaat in plaats van acht weken tijdens het meest recente seizoen.
Een seizoen van 2 weken? Dat gaan de fans van ‘Gert Late Night’ zeker en vast niet slikken!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven