Koninklijk Paleis wenst Will Tura gelukkige verjaardag, met schaamrood op de wangen

0
Koninklijk Paleis wenst Will Tura gelukkige verjaardag, met schaamrood op de wangen
Foto: Photo News

Het Koninklijk Paleis had iets speciaals in petto om hem bij de 80ste verjaardag een gelukkige verjaardag te wensen. En speciaal was het. Zondagochtend werden er op Instagram gelukwensen gepost: “Keizer van het Vlaamse lied wordt vandaag 80! Dank voor je talloze hits en je gigantische bijdrage aan de Vlaamse muziek. Gelukkige verjaardag, Will!”, klinkt het.

Alleen de foto doet de wenkbrauwen fronsen: het Koninklijk Paleis moest diep graven om een foto van de koning met Will Tura te vinden: er werd een foto van Will Tura samen met koning Boudewijn gepost.

Hoog tijd dat koning Filip Will Tura op het paleis ontvangt of hem elders ontmoet, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven