Chris Van Tongelen: “Dat slaat nergens op!”

0
Chris Van Tongelen: “Dat slaat nergens op!”
Foto: Photo News

De agenda van De Romeo’s ziet er deze zomer echt troosteloos op en dat vinden de mannen jammer.

“We hebben voor 200 man opgetreden in het pop-uptheater van Studio 100 in Puurs. Iedereen bleef in zijn bubbel en amuseerde zich rot. Maar waarom slechts 200 man? Als Hans Bourlon zegt dat hij in het pop-uptheater iedereen coronaproof kan ontvangen, ben ik ervan overtuigd dat hij dat ook echt kan garanderen,” aldus Chris Van Tongelen.

“Maar dat mag niet, want in een theater mag maar tweehonderd man binnen. Maar een café mag buiten wel plaats bieden aan 800 mensen? Dat slaat nergens op,” klonk het bij Chris Van Tongelen voor de extra maatregelen genomen door de Nationale Veiligheidsraad van kracht gingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven