Gilles Van Bouwel: ”dit is een mokerslag”

0
Gilles Van Bouwel: ”dit is een mokerslag”
Foto: Photo News

Presentator Gilles Van Bouwel woont in de provincie Antwerpen, hij moet momenteel dus elke avond om 23.30 uur in zijn kot zijn. De avondklok werd op het systeem van Gilles Van Bouwel, maar hij heeft besloten om zich er wel aan te houden. Gilles Van Bouwel was dan ook blij toen hij een foto deelde met de mededeling dat hij om 23.16 uur al thuis was. Maar diep vanbinnen deed dat toch wel pijn.

“Ik kan er miss wel mee lachen, maar om eerlijk te zijn…die 2de lockdown (die geen lockdown is) geeft mentaal wel een mokerslag. Als single alleen op app in Antwerpen met de mensen uit mijn bubbel in hun eigen kot, heb ik het nu wel even moeilijk. Ik haal normaal gezien mijn energie uit sociale contacten en die staan nu logischerwijs op een laag pitje. De laatste keer dat ik op een vrijdagavond om half 12 klaar was om mijn nest in te kruipen, was toen de dieren nog spraken. Soit, geen zelfmedelijden want er zijn ergere dingen in het leven maar ik vind dat we elkaar mentaal ook moeten steunen. Ik vraag me af hoe andere mensen uit de provincie Antwerpen dit ervaren. Let me know.”

De mailbox van Gilles Van Bouwel stroomde vol, tot grote vreugde van de presentator. Die las de berichten één voor één. “Jullie zien het miss niet maar er zit een grote glimlach onder die masker. Ik heb be-lachelijk veel reacties gekregen: steun, mensen die hetzelfde voelen, maar ook pakkende verhalen. Als je je slecht voelt, besef dan goed dat er heel veel lotgenoten zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven