Voor Pascale Naessens kan het niet snel genoeg gaan: “Ik ben zó benieuwd”

0
Voor Pascale Naessens kan het niet snel genoeg gaan: “Ik ben zó benieuwd”
Foto: Photo News

De maand augustus is een spannende maand voor Pascale Naessens. In de loop van deze maand verschijnt haar zoveelste boek. Deze keer is het ‘Echt Eten’, een titel die de lading perfect dekt. “Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger. Deze titel geeft de visie op voeding van Pascale Naessens weer en vat meteen samen hoe krachtig voeding is voor ons leven en welzijn. Met 75 eenvoudige lowcarbgerechten maakt Pascale Naessens dit statement helemaal waar. Lekker en gezond eten klaarmaken is leuk en simpel. Wie op deze manier kookt, neemt zijn lot in eigen handen om zichzelf en zijn of haar familieleden sterk en gezond te maken.”

Voor Pascale kan het niet snel genoeg eind augustus zijn: “Binnen minder dan een maand ligt ‘Echt Eten’ in de winkel. Ik ben zó benieuwd wat jullie ervan gaan vinden”, schrijft Pascale Naessens op Instagram.

Koop Echt Eten hier

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven