Nieuwe partner Karl Vannieuwkerke: “mijn borsten waren te klein”

0
Nieuwe partner Karl Vannieuwkerke: “mijn borsten waren te klein”
Foto: Photo News

Nieuwe partner Karl Vannieuwkerke: “mijn borsten waren te klein”

Caroline Vereenooghe verloor haar hart aan sportjournalist Karl Vannieuwkerke en het koppel kreeg al snel een kindje samen. En toen ze zoontje Jack Odile borstvoeding gaf en daarvan een foto op Instagram zette, kwam de 34-jarige dierenarts al meteen in een mediastorm terecht.

Het merendeel van de reacties op de borstvoedingsfoto was positief. “Maar één vrouw twijfelde aan de echtheid van de foto, want mijn borsten waren ‘te klein’ voor een vrouw die borstvoeding gaf,” onthult Caroline Vereenooghe in Dag Allemaal. “Ondertussen had ‘bibi’ die kleine wel om de twee uur aan haar borst hangen. Dat kon ik niet laten passeren. Ineens leerde ik de media kennen. En het BV-schap,” voegt de vriendin van Karl Vannieuwkerke er aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven