Pieter Loridon haalt fel uit op Facebook: ‘Ik ben razend!!!’

0
Pieter Loridon haalt fel uit op Facebook: ‘Ik ben razend!!!’
Foto: VTM

Ondernemer Pieter Loridon kon zijn ogen niet geloven toen hij zaterdagochtend door de Van Kerkhovestraat in Antwerpen reed, één van de broeihaarden in Antwerpen. Hij zag in totaal 23 mensen rondlopen, daarvan waren er maar liefst 15 die hun mondmasker niet of niet correct gebruikten. Loridon is er niet goed van, maar hij is vooral razend en dat begrijpen de mensen die al snel na zijn post begonnen te reageren.

De ondernemer heeft veel zin om foto’s en filmpjes te posten, alleen weet hij niet goed of dat wettelijke wel mag en eigenlijk heeft hij er ook geen zin in om op de sociale media uitgemaakt te worden. Loridon doet een oproep aan de dames en heren politie: “Die iets aan de broeihaarden verdomme!!!! Sensibiliseer verdomme indien nodig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven