Koen Wauters met de handen in het haar: ‘Het is een ramp’

0
Koen Wauters met de handen in het haar: ‘Het is een ramp’
Foto: Radio 2

Ook voor Clouseau is het een zomer zonder concerten. “Het is een ramp. Hier en daar hebben we kunnen spelen voor heel weinig volk. Het heeft ons nog meer doen beseffen hoe jammer we het vinden dat onze tour niet doorgaat”, vertelde Koen Wauters in ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2. De geplande zomerconcerten van Clouseau werden als gevolg van corona geschrapt, de groep moet er helaas rekening mee houden dat zij dit jaar niet meer zullen optreden.

Gelukkig heeft Koen Wauters nog iets om handen: “Ik ben vooral met tv bezig”, vertelt Koen. “The Voice zit erop, we werken nu aan een ander programma. Heel veel opnames kunnen niet doorgaan en als ze toch plaatsvinden, gebeurt het allemaal vanop een veilige afstand.”Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven