Christoff: “In Marbella veiliger dan hier in België!”

0
Christoff: “In Marbella veiliger dan hier in België!”
Foto: Photo News

Christoff is even in het land om zondag twee uitverkochte concerten in de Ghelamco Arena te Gent te geven. Zondag stelt hij daar ook zijn nieuwe single voor. Christoff heeft er zin in en viert er zijn (late) verjaardag. Dat lukte eerder niet omwille van de coronamaatregelen.

De afgelopen dagen heeft Christoff wat van zijn vakantie in Marbella doorgebracht, hij heeft daar een appartement. “Ik ben even over en weer geweest. Heel mijn familie is daar. Het zou moeilijk zijn om hen zo lang te missen”, vertelde Christoff in ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2.

Christoff is graag in Marbella, nu zelfs meer dan ooit. “Ik moet zeggen dat ik mij daar ongelofelijk veilig voelde. De Spanjaarden zijn heel plichtsbewust. Je komt niet op straat zonder mondmasker. Er is ook constant controle op de dijk en op straat. Je komt nergens binnen zonder dat je een mondmasker op hebt en je je handen hebt ontsmet.”

Er “Voor de rest zaten we thuis op het terras. We gingen dan iets lekkers afhalen en zaten gezellig thuis. Ik heb daar een veiliger gevoel dan hier! Alles is er ook in openlucht, het leven speelt zich buiten af. Mijn zus blijft er nog, want bij ons is alles ‘gevaarlijk’. Zij zitten liever daar op hun terras, in het goede weer, dan hier. Ik ga binnenkort toch ook nog eens naar daar, denk ik!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven