Guga Baúl zet indrukwekkende prestatie neer: “dat is zeer belastend”

0
Guga Baúl zet indrukwekkende prestatie neer: “dat is zeer belastend”
Foto: Photo News

Guga Baúl zet in de nieuwe animatiefilm “De Wraak van de Ninja” een waar huzarenstukje neer. Guga Baúl spreekt in de film maar liefst 42 verschillende stemmen in. En dat was enorm belastend voor de stembanden…

“Op vijf dagen hebben we de film ingeblikt, maar halverwege hebben we wel een vrije dag ingelast. Je stem een hele dag in duizend-en-een bochten wringen, dat is zeer belastend,” getuigt Guga Baúl in Story. “Zeker omdat je ook nog eens in een studio staat met airco,” voegt de komiek eraan toe.

“Ik denk dat ik per opnamedag zeker drie liter water heb gedronken om mijn stembanden te bevochtigen,” onthult Guga Baúl. Toch is Guga erg blij dat hij voor dergelijk stemmenwerk gevraagd wordt: “dat is toch mijn handelsmerk,” klinkt het niet zonder trots.

Guga Baúl vindt het alvast leuk dat hij met dit grootschalige project iets van zijn bucketlist kan schrappen. Al vindt hij het wel spijtig dat hij per dag en niet per stem wordt betaald. “Het zou anders een mooie extra geweest zijn,” lacht Guga Baúl in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven