Dit heeft Thuis-actrice verzwegen: zij is getrouwd

0
Dit heeft Thuis-actrice verzwegen: zij is getrouwd
Foto: Goele Bormans

Actrice Tine Priem is vrijdag op het stadhuis van Gent in het huwelijksbootje gestapt. Dat bootje deelt zij hopelijk de rest van haar leven met haar man Tom. De twee leerden elkaar vijf jaar geleden kennen.

De plechtigheid op het stadhuis van Gent werd bijgewoond door naaste familie en vrienden. Ook collega’s Christophe Haddad, Kadèr Gürbüz en Yemi Oduwale kwamen ook naar Gent afgezakt om het koppel proficiat te wensen. Voor de rest had Tine het nieuws over haar huwelijk zoveel mogelijk verzwegen. Er moest écht geen mensenmassa aan het stadhuis van Gent staan en nu in deze coronatijden al zeker niet.

Hopelijk verloopt het liefdesleven van Tine beter dan dat van haar personage Tamara in ‘Thuis’, want die heeft al één en ander moeten incasseren. Wij wensen Tine en Tom prettige en hete wittebroodsweken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven