Gunther Levi: “ik voel mij geviseerd door de virologen”

0
Gunther Levi: “ik voel mij geviseerd door de virologen”
Foto: Photo News

De Romeo’s beleven hun rustigste zomer ooit. Tot hun grote spijt. En dat heeft ook financiële gevolgen: “Na Nieuwjaar moeten we volle bak aan de slag kunnen, of onze spaarcenten gaan eraan,” klinkt het bij De Romeo’s.

Gunther Levi voelt zich geviseerd door uitspraken zoals deze van epidemoloog Pierre Van Damme die verwacht dat de evenementensector een jaar tot anderhalf jaar zal stilliggen.

“Het probleem is dat de experts de eventsector veel te ruim zien,” verduidelijkt Gunther Levi in Dag Allemaal. “Van livemuziek tot massa-evenementen: ze scheren iedereen over dezelfde kam. Dat is echt niet oké,” klinkt het moedeloos bij Gunther Levi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven