Barbara Dex emotioneel na compliment van Natalia

0
Barbara Dex emotioneel na compliment van Natalia
Foto: Photo News

Wie dinsdag naar ‘De Playlist’ op Eén keek, die zag dat Natalia niet één maar wel twee liedjes uitkoos waarop zij zelf zingt. Eén solonummer én een duet met Barbara Dex. De twee stonden jaren geleden in Gent op het podium tijdens een concert dat georganiseerd werd naar aanleiding van de verjaardag van James Bond. Een groot orkest onder leiding van Dirk Brossé mocht de artiesten begeleiden. Natalia zong er samen met Barbara Dex een duet en die samenwerking was Natalia nog niet vergeten.

Het duet moest in ‘De Playlist’ zitten omdat Natalia van mening was dat Barbara Dex een ondergewaardeerde zangeres was en dat zij van mening was dat Barbara Dex een fantastische zangeres is. Barbara kreeg de beelden dinsdag zelf te zien en werd er als het ware emotioneel van. Barbara Dex reageerde dan ook op Instagram en vond de woorden van Natalia bijzonder lief.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven