Miss België Celine Van Ouytsel valt op deze verrassende bekende Vlaming

0
Miss België Celine Van Ouytsel valt op deze verrassende bekende Vlaming
Foto: Photo News

Ze is nog vrijgezel en (helaas) niet op zoek naar een partner: Celine Van Ouytsel. Aan Story vertelde de Herentalse dat een relatie momenteel geen prioriteit voor haar is. “Ik wil me focussen op mijn jaar als Miss België”, reageert Celine.

“Bovendien ben ik nog niemand tegenkomen met wie ik een lange relatie wil aangaan. Via sociale media tonen heel wat mannen interesse, maar daar ga ik nooit op in. Al die afgezaagde openingszinnen… ze zullen in het echte leven toch op een originelere manier uit de hoek moeten komen”, lacht Celine Van Ouytsel.

“Qua uiterlijk heb ik geen voorkeur. Viktor Verhulst vind ik wel een knappe jongen en hij komt nuchter over. Want knappe mannen met een groot ego vind ik een afknapper.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven