Laura Lieckens uit Blind Getrouwd over corona: “Stel dat ik besmet blijk te zijn “

0
Laura Lieckens uit Blind Getrouwd over corona: “Stel dat ik besmet blijk te zijn “
Foto: VTM

Eerder dit jaar was Laura Lieckens nog in ‘Blind Getrouwd’ op VTM te zien. Ondertussen is Laura weer vrijgezel, haar huwelijk liep met een sisser af.

Laura is de afgelopen maanden voorzichtiger geworden, het coronavirus is nog steeds in onze omgeving en heeft duidelijk geen verlof. De cijfers blijven maar toenemen en dus is het tijd voor actie! Vooral de contacttracing blijkt nog een probleem te zijn: Belgen geven te weinig namen op als de mensen van contacttracing bellen. “Sommige dingen hou ik liever privé. Maar als ik gecontacteerd word door de mensen van contactopvolging, dan vertel ik met wie ik contact had. Want stel nu dat ik besmet blijk te zijn, dan moeten alle mensen met wie ik contact heb gehad, dat weten”, schrijft Laura op Instagram.

Je kan twee dingen doen: zeggen dat je niemand ontmoet hebt, maar je kan ook gewoon de waarheid zeggen en alle contacten één voor één opsommen. Misschien is het zelfs veiliger om een naam teveel te zeggen dan één te weinig. Bovendien kan dat volledig anoniem. “Als ze bellen, werk hieraan mee alsjeblief. Zo help je het coronavirus tegen te houden. Doe het voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zoals velen mis ik ook de tijd voor corona, maar er komt zeker een tijd na corona. We kunnen commentaar hebben op beslissingen die er genomen worden en kritiek geven op anderen, maar we kunnen ook samenwerken als team. Als team TEGEN covid-19. Ik ben er zeker van dat alle kleine beetjes helpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven