Werner De Smedt: “hiermee heb ik lang geworsteld”

0
Werner De Smedt: “hiermee heb ik lang geworsteld”
Foto: Photo News

Werner De Smedt onthult in TV Familie dat hij lang geworsteld heeft om z’n plek in de wereld te vinden. Nu hij vijftig is geworden blikt hij terug op zijn leven: “Het stemt een mens tot nadenken en terugblikken.”

“Wat heb ik goed gedaan? Wat was minder?” vraagt Werner zich luidop af. Toch heeft hij nergens spijt van. “Ook niet van mijn wildere periode,” onthult Werner over de periode waarin hij zich verloor in drank en drugs.

“Eigenlijk voel ik vooral dankbaarheid, zowel privé als in m’n werk, voor alle kansen die ik heb gekregen en gepakt en tot een goed einde heb gebracht,” aldus Werner De Smedt.

Werner De Smedt heeft dan ook lang geworsteld om zijn plek in de wereld te vinden. “Een interessant periode,” klinkt het bij de Familie-acteur. “Maar ik ben nu rustiger,” aldus Werner De Smedt.

“Eigenlijk is het simpel: we moeten gewoon het beste maken van het leven. Niet te veel zorgen maken. En ik voel me goed in mijn vel, ook als ik in de spiegel kijk,” aldus Werner De Smedt in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven