Toen brak Marie Verhulst de regels op internaat: “officieel mocht dat niet”

0
Toen brak Marie Verhulst de regels op internaat: “officieel mocht dat niet”
Foto: Photo News

Marie Verhulst beleefde de laatste jaren van het middelbaar op het internaat van het Lemmensinstituut in Leuven. Daar leerde ze haar beste vriendin Charlotte kennen. De twee blikken enthousiast terug op die tijd samen: “Dat was zo leuk,” herinnert Marie Verhulst zich in Story.

“Onze kamers lagen naast mekaar, maar ik ben al snel ingetrokken bij Charlotte zodat we één kamer hadden om te slapen en de andere dienst kon doen als dressing. Officieel mocht dat niet, maar de opvoeders lieten het toe,” verduidelijkt Marie Verhulst.

Marie Verhulst voelde meteen een klik met Charlotte: “Ik voelde meteen aan dat Charlotte een groot hart heeft, ik was meteen op mijn gemak bij haar. Zalig, want als ‘dochter van Gert’ willen veel mensen om de verkeerde reden bevriend met je worden,” onthult het nieuwe baasje van Samson.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven