RSC Anderlecht neemt zware beslissing: dit kan er voorlopig niet!

0
RSC Anderlecht neemt zware beslissing: dit kan er voorlopig niet!
Foto: Photo News

Anderlecht neemt zware maar logische beslissing

Anderlecht en tal van andere voetbalclubs hadden gehoopt om bij de start van de voetbalcompetitie beperkt publiek toe te kunnen laten bij de thuiswedstrijden. Maar nu de versoepelingen van de nationale veiligheidsraad on hold zijn gezet, moeten de clubs op die beslissing terugkomen.

RSC Anderlecht heeft beslist om de thuiswedstrijden in augustus alvast zonder publiek te spelen. CEO Karel Van Eetvelt reageert als volgt op de beslissing: “We hebben deze moeilijke beslissing genomen na de recente ontwikkelingen van de pandemie. Samen met de gemeente Anderlecht kiezen we ervoor om het algemeen belang te dienen door zo weinig mogelijk risico’s te nemen op vlak van de volksgezondheid. Ik wil de verschillende diensten van onze gemeente danken voor de uitstekende samenwerking”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven