Vincent Banic: “daar moeten wij niet over klagen en zagen”

0
Vincent Banic: “daar moeten wij niet over klagen en zagen”
Foto: VTM

Samen met zijn vader staat Vincent Banic elke avond in zijn restaurant Zagreb aan het Eilandje in Antwerpen. Dat er amper de helft van de mensen in de zaak kunnen komen eten, daar kan Vincent al bij al nog mee leven. Zelf loopt Vincent constant met mondmasker door de zaal. “Daar moeten we niet over klagen en zagen”, reageert Vincent Banic in Dag Allemaal. “Veel liever dat dan weer te moeten sluiten. Dat iedereen dus maar goed een masker blijft opzetten, zeker nu het aantal besmettingen weer stijgt.”

Het is koffiedik kijken hoe de komende weken zullen verlopen. Vincent kijkt met een bang hart vooruit. “Ik denk niet dat we voorbereid zijn op een tweede golf. Dus ik blijf erbij: iedereen moet zich aan de regels houden. Want als we opnieuw in een lockdown belanden, zou dat een ramp betekenen voor mijn zaak én die van heel veel collega’s”, besluit hij in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven