Frank Deboosere heeft slecht nieuws over de zomer van 2020

0
Frank Deboosere heeft slecht nieuws over de zomer van 2020
Foto: Photo News

Het ziet er niet meteen goed uit voor de komende dagen en weken. Vandaag is het al bij al een behoorlijke dag, die begint met veel zon. In de loop van de dag trekt er een storing over ons land, schrijft Frank Deboosere in Het Nieuwsblad.

“De zomer blijft dit jaar kwakkelen en twijfelen. En voor de volgende dagen verwachten we meer regengebieden en gaat het wat harder waaien”, gaat Frank Deboosere verder;

Feit is dat het de komende week niet warmer dan 25° gaat worden. Alleen dinsdag zou de temperatuur boven de 25° kunnen stijgen, maar zeker is dat niet. Meer zelfs: van echte zomer is de eerstvolgende twee weken amper sprake. De zon blijft meestal op de afspraak, maar de temperaturen stellen enigszins teleur. Wat een contrast met de zomer van 2019.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven