Ray Verhaeghe in tranen: “dit ontroerde me enorm”

0
Ray Verhaeghe in tranen: “dit ontroerde me enorm”
Foto: Photo News

Ray Verhaeghe behoorde als 94-jarige tot de risicogroep voor het coronavirus. Toch maakte zijn familie zich meer zorgen om zijn gezondheid dan hijzelf. “Ze waren zelfs wat angstig,” onthult ‘Albert’ uit Familie in Story.

“Het voordeel van wat ouder worden is dat je al veel hebt meegemaakt, hé. ik relativeer veel,” aldus de acteur. Maar zijn kinderen en kleinkinderen durfden in het begin hem niet bezoeken uit vrees om hem te besmetten.

Ondertussen is het contact hersteld al worden er wel mondmaskers gedragen. Tijdens de lockdown had Ray Verhaeghe ook veel steun van zijn buren. “Die waren allemaal om ter liefst,” vertelt de acteur emotioneel. “Die mooie solidariteit ontroerde me zelfs.”

Toch kwam het coronavirus op bepaalde momenten wel héél dichtbij. Zoals toen een 68-jarige overbuur overleed aan het virus. Of toen Ray Verhaeghe het overlijden van een oud-leerling vernam via de krant. “Daar was ik even niet goed van,” aldus Ray Verhaeghe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven