Jos Van Oosterwijck onthult wildste verhalen over Tien Om Te Zien

0
Jos Van Oosterwijck onthult wildste verhalen over Tien Om Te Zien
Foto: PhotoNews

Jos Van Oosterwijck beleefde de hoogdagen van Tien Om Te Zien vanop de eerste rij. Als muzieksamensteller besliste de nu 71-jarige Van Oosterwijck wie er zou optreden. Ook de platenfirma’s gingen mee in het succesverhaal van TOTZ. “Zij wilden plots heel graag hun internationale artiesten in Tien Om Te Zien,” vertelt Jos Van Oosterwijck in Dag Allemaal.

En eigenlijk verliep de omgang met die internationale sterren telkens erg vlot. Enkel Mariah Carey gedroeg zich als een diva, herinnert Jos Van Oosterwijck zich. “Die eiste een roze loge. Ze kwam echter veel te laat aan en is haar kleedkamer niet eens binnen geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven