Makers van Familie nemen noodzakelijke beslissing: “acteurs moeten inleveren”

0
Makers van Familie nemen noodzakelijke beslissing: “acteurs moeten inleveren”
Foto: VTM

Normaal krijgt de cast van Familie vier weken vakantie tijdens de zomermaanden. Dit jaar wordt die vakantie noodgedwongen ingekort door de makers van de populaire VTM-serie. “Geen vier weken, maar drie weken vakantie krijgen we,” onthult Jef De Smedt die Jan Van den Bossche speelt in de soap.

Toch overheerst bij de volledige cast slechts één gevoel: dat van blijdschap dat ze eindelijk weer aan de slag kunnen na drie maanden noodgedwongen thuis te hebben gezeten omwille van het coronavirus.

“Die beslissing is heel correct genomen in onderling overleg,” verduidelijkt Jef De Smedt. “Niemand treurt, aangezien we met z’n allen bijna drie maanden werkloos thuis hebben gezeten. We zijn juist blij dat we weer aan de slag kunnen,” aldus Jef De Smedt.

Viroloog Marc Van Ranst liet zich trouwens lovend uit over de werkwijze bij Familie. “Dan weet je dat je goed bezig bent,” klinkt het trots bij Jef De Smedt. “Het bewijs is er: bij ons blijft corona buiten, iedereen is getest en gezond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven