Laura Tesoro ‘bloot’ op tv

0
Laura Tesoro ‘bloot’ op tv
Foto: Photo News

Wie deze week naar ‘De Zomer Van’ op VTM kijkt, ziet een andere Laura Tesoro. De zelfverzekerde jongedame van 23 toont voor het eerste haar twijfels, iemand die ook wel eens met onzekerheden af te rekenen heeft.

“Dat is dus een andere Laura dan die op het podium. Eentje waarin de mensen zich wellicht beter zullen herkennen dan in de artieste. Je zult me van mijn eerlijkste kant zien en dat is niet altijd de meest flatterende”, knipoogt Laura Tesoro.

En dan is er nog iets dat ‘anders’ is. “Tijdens optredens ben ik helemaal opgemaakt, achter de schermen uiteraard niet. En nu kom ik dus ook zo in beeld. Dat vroeg een klik in mijn hoofd, want ik voelde mij heel ‘bloot’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven