Waarom denken zoveel mensen dat Peter Van de Veire homoseksueel is?

0
Waarom denken zoveel mensen dat Peter Van de Veire homoseksueel is?
Foto: Photo News

Peter Van de Veire is gelukkig getrouwd met Ilse en vader van vier kinderen, maar toch denken veel mensen nog steeds dat de presentator homoseksueel is. Hoe komt dat?

Heel wat mensen denken nog steeds dat radiomaker en televisiepresentator Peter Van de Veire voor de mannen is. Van de Veire onthult op Radio 1 dat hij vier belangrijke redenen ziet waarom mensen dat denken…

Voor de eerste reden kijkt Peter Van de Veire naar zijn basishygiëne. Hij acht zich iets hygiënischer dan de gemiddelde vent en misschien denken mensen daarom dat hij homo is?

Een tweede feit is dat hij lange tijd erg zwijgzaam was over zijn privéleven. Lang wist haast niemand dat Peter Van de Veire drie volwassen dochters en een zoontje heeft en gelukkig getrouwd is. (Met een vrouw!)

Een derde potentiële reden is natuurlijk dat Peter Van de Veire al jarenlang het Eurovisiesongfestival van commentaar voorziet. En dat liedjesfestival wordt nog steeds erg gelinkt aan de gay-community, aldus de presentator op Radio 1.

Misschien heeft het ook iets te maken met zijn obsessie voor schoenen? Dat zou ook aanzien kunnen worden als een homoseksueel trekje.

Peter Van de Veire vindt het wel een beetje gek dat hij steeds hoort dat hij homo is, maar er zich aan storen doet hij niet. “Dan is het maar zo,” besluit hij bij Radio 1.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven