Viktor Verhulst blikt terug op donkere periode: “toen liep het grondig fout met mij”

0
Viktor Verhulst blikt terug op donkere periode: “toen liep het grondig fout met mij”
Foto: Photo News

Viktor Verhulst blikt terug op donkere periode: “toen liep het grondig fout met mij”

Viktor Verhulst heeft lange tijd geworsteld met het label “zoon van (Gert Verhulst)” en “lief van (Marthe van K3). Op dat moment in zijn leven bleef hij immers liever ver weg van de spotlights. Hij was nog zoekende naar zijn carrièrepad en wist niet goed wat aanvangen met zijn leven…

Viktor Verhulst herinnert zich hoe het grondig fout begon te lopen met hem in het vijfde middelbaar.

Viktor was nooit een goede student geweest maar sloeg er zich altijd wel door. Tot hij het vijfde middelbaar moest overdoen…

“Ik werd volkomen apathisch, en deed in de klas zelfs de moeite niet meer iets te noteren,” aldus Viktor Verhulst in Humo. Met veel moeite haalde Viktor zijn diploma middelbaar onderwijs maar tijdens zijn hogere studies handelswetenschappen verging het hem niet beter. Tot hij ineens een knop omdraaide…

“Eindelijk durfde ik mezelf de gedachte toestaan dat mijn geluk wel eens in de media kon liggen.” Voordien werd Viktor vooral gedreven door het verlang om uitdrukkelijk níet in de voetsporen van zijn vader te treden, maar plots kwam dan die klik en viel alle stukjes van de puzzel in elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven