Nog meer miserie voor Marco Borsato

0
Nog meer miserie voor Marco Borsato
Foto: Photo News

Dikke pech voor Marco Borsato. De zanger heeft er bij een groot deel van de Nederlanders gelegen. Nadat hij eerder met een burn-out had af te rekenen en het einde van zijn huwelijk met Leontine werd aangekondigd, scoort de zanger minder goed in een onderzoek naar zijn populariteit en betrouwbaarheid. Een Nederlands onderzoeksbureau informeerde bij zo’n 100.000 Nederlanders en uit dat onderzoek blijkt dat zijn imago een flinke deuk gekregen heeft.

Vooral het overspel met Iris Hond waaraan Marco Borsato zich schuldig maakte, is bij heel wat Nederlanders blijven hangen. Wil de Nederlandse zanger ooit terug populair worden, dan zal hij een serieus charmeoffensief moeten starten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven